خانه » مهاجرت » مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان

erfan keyvan بدون نظر بهترین کشور برای مهاجرت
4
(1)
مهاجرت به آلمان
4/5 - (2 امتیاز)

کشور آلمان یکی از بهترین اقتصادهای جهان و اروپا را دارد. درصد بیکاری در این کشور بسیار پایین است و شهروندان آن از رفاه اجتماعی و سطح زندگی بالایی برخوردار هستند. به دلیل رشد منفی جمعیت و کم بودن جوانان و نیروی کار ماهر در این کشور، آلمان راه‌های گوناگونی را در اختیار متقاضیان بین‌المللی قرار داده است که به وسیله آن‌ها بتوانند به این کشور مهاجرت کنند. آلمان با این کار نیروی متخصص، جوان و با مهارت را از سرتاسر جهان به کشور خود جذب می‌کند.

اگر قصد مهاجرت به کشور آلمان را دارید، باید اطلاعات خود را در زمینه روش‌های مهاجرتی که در این کشور در دسترس قرار دارند، افزایش دهید. به خاطر داشته باشید که روش‌های مهاجرت به آلمان متنوع هستند و باید شیوه‌ای را انتخاب کنید که با شرایط شما همخوانی کامل داشته باشد. تنها در این صورت است که می‌توانید مهاجرت موفقی به این کشور داشته باشید.

در این مقاله ابعاد مختلف مهاجرت به آلمان بررسی خواهند شد تا به تمامی سوال‌های شما در این زمینه پاسخ کاملی داده شود.

فرم مشاوره رایگان
تیم وکلا و مشاوران باتجربه افق ویزا در کنار شما هستند. درخواست تان را ثبت کنید تا با شما تماس گرفته شود.

شرایط مهاجرت به آلمان

آلمان به عنوان پنجمین کشور مطلوب برای مهاجرت در نظر گرفته می‌شود. این استقبال به دلیل عملکرد خوب اقتصاد، سیستم آموزشی قوی و مجهز و فرصت‌های زیاد شغلی آن است. مردم از سراسر جهان می‌خواهند فرصتی برای مهاجرت به آلمان داشته باشند. دولت آلمان نیز قصد دارد تا کمبود نیروی انسانی خود را با جذب مهاجرین ماهر و متخصص برطرف کند.

شرایط مهاجرت به آلمان

همان طور که در مقدمه اشاره شد، برای مهاجرت به این کشور راه‌ها و روش‌های گوناگونی وجود دارند که هر کدام از آن‌ها ویژگی‌ها و شرایط خاص خود را دارند. در اکثر روش‌هایی که در ادامه معرفی می‌شوند، ابتدا باید بازه زمانی مشخصی که حدود 5 سال است، در آلمان زندگی و کار کنید و بعد از آن است که می‌توانید برای دریافت اقامت، اقدام کنید.

در ادامه، شرایط کلی که تقریبا در اکثر روش‌ها مشترک هستند بررسی می‌شوند تا دید کاملی در زمینه مهاجرت به کشور آلمان پیدا کنید.

اثبات داشتن تمکن و ثبات مالی

از هر روشی که برای مهاجرت استفاده کنید، نیاز دارید تا به اداره مهاجرت ثابت نمائید که از توان مالی کافی برای پوشش دادن خرج‌های روزانه زندگی در این کشور برخوردارید. حتی اگر بخواهید از طریق شغل و کار مهاجرت کنید تا دریافت اولین حقوق خود، باید اثبات کنید که می‌توانید از پس خرج زندگی در آلمان برآئید. برای این کار معمولا هنگام دریافت ویزا و اقدام برای مهاجرت، از شما اطلاعات بانکی و مالی خواسته خواهد شد.

داشتن بیمه سلامت

بدون داشتن پوشش بیمه درمانی مناسب، نمی‌توانید به آلمان مهاجرت کنید. یکی از شرط‌هایی که در اکثر روش‌های مهاجرت به این کشور از شما خواسته می‌شود، داشتن بیمه درمانی مناسب و کارآمد است. توجه داشته باشید که برای مهاجرت به کشور آلمان بهتر است که بیمه شما یکی از بیمه‌های آلمانی باشد؛ زیرا ممکن است که بیمه خارجی، مورد تایید سازمان‌های این کشور نباشد.

داشتن حداقل تسلط به زبان آلمانی

یکی از مواردی که باید برای مهاجرت به آلمان در نظر داشته باشید، آموختن زبان آلمانی است. شما برای زندگی در آلمان نیاز دارید تا زبان آلمانی را حداقل به صورت پایه بیاموزید. معمولا باید حداقل دانش شما در زبان آلمانی در سطح A یا B1 باشد. برای دریافت اقامت دائم، سطح زبان آلمانی شما باید در محدوده C باشد.

گرفتن ویزای آلمان

تنها کشورهای خاصی هستند که برای ورود به آلمان، باید ویزا داشته باشند. در حال حاضر ایران جزو کشورهایی است که متقاضیان مهاجرت به کشور آلمان باید برای ورود به این کشور، حتما ویزای آلمان را دریافت کنند. همان طور که گفته شد برای مهاجرت به کشور آلمان، ابتدا باید با ویزا وارد خاک این کشور شده و در بازه زمانی مشخصی در آلمان ساکن شوید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای آلمان

برای مهاجرت به کشور آلمان باید حتما ویزای آلمان را داشته باشید. انواع مختلف ویزا وجود دارند که می‌توانید از طریق آن‌ها اقدام کنید که می توان به ویزای کاری، ویزای تحصیلی، ویزای جستجوی کار و… اشاره کرد. هر یک از این ویزاها مدارک خاص خود را نیاز دارند؛ ولی به صورت کلی می‌توان به مدارک زیر اشاره کرد که برای اخذ ویزای آلمان باید آن‌ها را آماده کنید:برای مهاجرت به کشور آلمان باید حتما ویزای آلمان را داشته باشید. انواع مختلف ویزا وجود دارند که می‌توانید از طریق آن‌ها اقدام کنید که می توان به ویزای کاری، ویزای تحصیلی، ویزای جستجوی کار و… اشاره کرد. هر یک از این ویزاها مدارک خاص خود را نیاز دارند؛ ولی به صورت کلی می‌توان به مدارک زیر اشاره کرد که برای اخذ ویزای آلمان باید آن‌ها را آماده کنید:

  • مدارک هویتی معتبر مانند گذرنامه یا پاسپورت
  • مدارک تحصیلی به همراه ترجمه
  • ریزنمرات به همراه ترجمه
  • مدارک مالی مانند حساب بانکی، گردش حساب بانکی و …
  • سند ازدواج (در صورت متاهل بودن) با ترجمه
  • مدرک زبان آلمانی معتبر حداقل در سطح پایه
  • مدارک سابقه کاری
  • نام پذیرش دانشگاه برای ویزای تحصیلی
  • نامه جاب آفر برای ویزای کاری
  • تکمیل فرم‌های مربوطه

روش های مهاجرت به آلمان

روش‌های متعدد و گوناگونی وجود دارند. همان طور که در ابتدای مقاله نیز به آن اشاره شد، باید با روش‌های مهاجرت به کشور آلمان به خوبی آشنا شوید تا بتوانید مناسب‌ترین آن‌ها را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که نمی‌توان از بین این روش‌ها، بهترین یا بدترین را انتخاب کرد؛ زیرا شرایط هر فرد با فردی دیگر متفاوت است و متقاضی باید مناسب‌ترین و هماهنگ‌ترین روش را بسته به شرایطی که دارد، برای خود برگزیند. روش‌های مهاجرت به این کشور به شرح زیر هستند.

روش های مهاجرت به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

یکی از روش‌های مهم و پرطرفدار، مهاجرت از طریق کار است. در این شیوه از مهاجرت به کشور آلمان، با اشتغال در یکی از موقعیت‌های شغلی مورد نیاز آلمان، می‌توانید به این کشور مهاجرت کنید. دولت آلمان در گزارش‌های سالانه خود به کمبود نیروی ماهر اعتراف کرده است و به همین دلیل سعی می‌کند تا با ارائه این شیوه مهاجرتی، نیروی کار ماهر و متخصص را جذب کشور خود کند.

برای مهاجرت به آلمان از طریق کار، باید ابتدا با داشتن ویزای کار در یکی از شغل‌های مورد نیاز این کشور شاغل شوید و سپس پس از گذشت 5 سال کار و زندگی در آلمان، برای دریافت اقامت دائم آلمان اقدام کنید. از شغل‌هایی که تقاضای آن در آلمان زیاد است می‌توان به مهندس، فناوری اطلاعات، پزشکی، پرستاری و رشته‌های تخصصی دیگر اشاره کرد. در حال حاضر از دو طریق می‌توانید برای مهاجرت کاری به آلمان اقدام کنید.

مهاجرت به کشور آلمان از طریق جاب آفر

در این روش ابتدا باید توسط کارفرمایی آلمانی به شما پیشنهاد کار شود. البته در این حالت، کارفرما و شغل پیشنهادی او باید شرایط زیر را داشته باشند:

کمبود نیرو برای موقعیت شغلی مورد نظر، در بین شهروندان آلمان و اتحادیه اروپا وجود داشته باشد. برای این کار، کارفرما باید ثابت کند که نتوانسته است نیروی کار مورد نیاز خود را از بین شهروندان آلمانی یا سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا پیدا کند. برای اثبات این موضوع نیز باید آگهی استخدام خود را در مدت زمان مشخصی، در نشریه‌های معتبر آلمان و اتحادیه اروپا منتشر کند.

متقاضی باید تمام شرایط کاری از جمله تخصص، مهارت و تحصیلات لازم و مورد نیاز را داشته باشد.

با توجه به این موضوع متقاضی با ارائه پیشنهاد کار توسط یک کارفرمای آلمانی، می‌تواند برای مهاجرت به آلمان اقدام کند؛ البته با توجه به شرایطی که این روش دارد، شاید پیدا کردن جاب آفر مناسب سخت باشد.

مهاجرت به آلمان از طریق جستجوی کار

آلمان جزو تنها کشورهایی است که این روش مهاجرتی را ارائه داده است. در این حالت، برای مهاجرت به کشور آلمان و دریافت ویزای کاری، نیازی به جاب آفر ندارید. در این روش به مدت 6 ماه ویزای کاری به متقاضی داده می‌شود تا بتواند شغل مورد نظر خود را پیدا کند. در این حالت متقاضی باید بتواند در این بازه زمانی، در شغل مورد نظر و مورد تایید اداره مهاجرتی مشغول به کار شود. پس از پیدا کردن شغل، مدت زمان اقامت فرد تا پایان قرادادی که دارد تمدید خواهد شد.

مهاجرت تحصیلی به آلمان

آلمان جزو کشورهایی است که یکی از پیشرفته‌ترین و معتبرترین دانشگاه‌های جهان را دارد. اکثر دانشگاه‌های این کشور در رتبه‌های برتر جهانی هستند و مدارک آن‌ها در تمام نقاط جهان اعتبار دارد. از طرفی دیگر هزینه‌های تحصیل و شهریه‌های دانشگاه در آلمان نسبت به بسیاری از کشورهای توسعه یافته، ارزان‌تر است و بورسیه‌های متنوعی در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرند که هزینه تحصیل را تا حد زیادی کم می‌کنند.

در نهایت پیدا کردن کار برای فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های آلمانی راحت‌تر و بهتر انجام می‌گیرد. به این دلایل، مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل، بسیار محبوب است و متقاضیان زیادی از سرتاسر جهان با این روش به این کشور مهاجرت می‌کنند.

برای مهاجرت از این طریق، ابتدا باید از یک دانشگاه آلمانی پذیرش بگیرید و سپس برای ویزای تحصیلی آلمان اقدام کنید. بعد از دریافت این ویزا، می‌توانید تا انتهای تحصیل خود در خاک آلمان بمانید. بعد از اتمام تحصیل و فارغ‌التحصیلی، مدت زمان مشخصی به شما وقت داده می‌شود تا شغل مورد نظر خود را پیدا کرده و شاغل شوید.

در این حالت می‌توانید ویزای کاری بگیرید و در آلمان ساکن شوید. در نهایت بعد از 5 سال، می‌توانید برای اقامت دائم آلمان اقدام کنید. آمارها نشان می‌دهد، 54 درصد دانشجویانی که فارغ‌التحصیل شده‌اند و مدرک کامل دانشگاهی دارند، می‌توانند کار مورد علاقه خود را در آلمان پیدا کنند. به همین دلیل مهاجرت به این کشور از این طریق، می‌تواند گزینه خوبی برای متقاضیان بین‌المللی باشد.

مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری

آلمان از آن دسته کشورهایی است که سرمایه گذاری فعال را تشویق می‌کند. در سرمایه گذاری فعال، کسب و کاری راه‌اندازی می‌شود یا شرکتی ثبت می‌گردد و با این کار به اقتصاد آلمان کمک می‌شود. اگر از تمکن مالی خوبی برخوردارید، می‌توانید با ثبت شرکت در این کشور برای مهاجرت به آلمان اقدام کنید. در این روش، کافی است که شرکتی در خاک این کشور ثبت کنید و بتوانید آن را توسعه دهید. برای این کار نیز باید بیزینس پلنی قوی ارائه دهید که توسط دولت آلمان تایید شود.

معمولا طرح کسب و کاری مورد تایید قرار می‌گیرد که دولت آلمان تشخیص دهد که برای رشد اقتصادی این کشور مفید خواهد بود. به همین دلیل بررسی پرونده‌های این روش مهاجرتی با دقت صورت انجام می‌شود و اگر قصد انتخاب این روش را دارید، توصیه می‌کنیم تا از مشاوره کارشناسان و وکلای با تجربه در این زمینه کمک بگیرید.

نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که مهاجرت به کشور آلمان از طریق خرید خانه و ملک امکان پذیر نیست و نباید به اشتباه فکر کنید که می‌توانید از این طریق برای مهاجرت به آلمان اقدام کنید. از معدود کشورهای اروپایی که امکان مهاجرت از طریق خرید خانه در آن‌ها وجود دارد می‌توان به یونان، پرتغال و قبرس اشاره کرد.

مهاجرت به آلمان از طریق کارآفرینی

کارآفرینانی که تمکن مالی خوبی داشته باشند و کسب و کاری نو و تازه در این کشور ایجاد کنند، می‌توانند از طریق کارآفرینی برای مهاجرت به آلمان اقدام کنند. در این حالت فرد باید حداقل 25 هزار یورو به عنوان سرمایه اولیه، برای تاسیس کسب و کار پیشنهادی در اختیار داشته باشد. از طرفی دیگر متقاضی باید بیزینس پلنی قوی ارائه دهد تا به اداره مهاجرت ثابت کند که کسب و کار پیشنهادی او برای اقتصاد آلمان مفید خواهد بود.

با این روش فرد می‌تواند به مدت سه سال در خاک آلمان فعالیت کند و در این بازه زمانی، متقاضی باید بتواند کسب و کار پیشنهادی خود را راه انداخته و آن را توسعه دهد. از شرایط اصلی این روش مهاجرتی، می‌توان به داشتن سابقه راه‌اندازی بیزینس و مدیریت کسب و کار و داشتن دانش و تخصص در زمینه کاری مرتبط اشاره کرد.

مهاجرت به آلمان از طریق روش های دیگر

به غیر از موارد که تا به حال به آن اشاره شد، برای مهاجرت به آلمان شیوه‌های دیگری نیز وجود دارند که به نسبت خاص‌تر هستند و همه متقاضیان نمی‌توانند از آن‌ها استفاده کنند. از مهم‌ترین روش‌های مهاجرت به کشور آلمان که تا به این جا به آن‌ها اشاره نشده است، می‌توان موارد زیر را نام برد.

مهاجرت به آلمان از طریق تولد فرزند

هر کودکی که در کشوری متولد می‌شود از دو طریق اصل خون یا اصل خاک، تابعیت آن کشور را به دست می‌آورد. در کشورهایی مانند کانادا و آمریکا از اصل خاک تبعیت می‌شود و در این حالت، به کودک صرفا به دلیل تولد در خاک آن‌ها تابعیت و شهروندی اعطا می‌شود.

آلمان مانند سایز کشورهای اروپایی از اصل خون تبعیت می‌کند. در این حالت کودک تازه به دنیا آمده، تنها در صورتی شهروند آلمان به حساب می‌آید که حداقل یکی از والدین او شهروند این کشور باشند. نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که والدین کودک صرفا با تولد فرزند، شهروند نمی‌شوند و برای مهاجرت به کشور آلمان باید از شیوه‌های دیگری که در این مقاله توضیح داده شدند، استفاده کنند.

مهاجرت به کشور آلمان از طریق ازدواج

یکی از راه‌های مهاجرت به آلمان، ازدواج با یک شهروند آلمانی است. در این حالت اگر متقاضی با یک شهروند آلمانی ازدواج کند، می‌تواند برای دریافت اقامت آلمان اقدام کند. برای این کار نیز متقاضی باید بالای 18 سال سن داشته باشد و از تمکن مالی خوبی برخوردار باشد به نحوی که از نظر مالی، خود و همسرش برای تامین مخارج زندگی در آلمان مشکلی نداشته باشند.

البته در این حالت متقاضی باید اثبات کند که ازدواج قانونی و واقعی است. باید توجه کنید که این روش را باید با احتیاط انتخاب کنید؛ زیرا به دلیل سو استفاده‌های مکرر، پرونده‌ها در این روش مهاجرتی با سخت‌گیری بیشتری بررسی می‌شوند. پس از گذشت سه سال از ازدواج، متقاضی می‌تواند برای دریافت اقامت دائم آلمان اقدام کند.

مهاجرت به آلمان با پناهندگی

یکی از روش‌های خطرناک و ناامن برای مهاجرت، پناهندگی است. پناهنده به فردی گفته می‌شود که به دلایل مختلفی مانند سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و … نمی‌تواند در کشور خود زندگی کند و جان او در خطر است. در این حالت متقاضی می‌تواند برای مهاجرت به کشور آلمان از طریق پناهندگی اقدام کند.

این روش مهاجرتی اصلا ایمن نیست و پرونده‌های آن با سختگیری بسیار زیادی بررسی شده و بسیاری از درخواست‌های مهاجرت در این شیوه رد می‌شوند. به همین دلیل می‌توان گفت که پناهندگی، نامناسب‌ترین شیوه مهاجرت به آلمان است.

مزیت‌های مهاجرت به آلمان

آلمان اقتصادی وسیع و رو به رشدی دارد. درصد بیکاری در این کشور به شدت پایین است و شهروندان آن از رفاه اجتماعی بالایی برخوردارند. علاوه بر این، متوسط درآمد در مشاغل مختلف بالاست و کیفیت زندگی شهروندان بسیار خوب است. به این نکته توجه کنید که کلیه شهروندان آلمانی از تحصیلات رایگان و همچنین خدمات و بیمه درمانی رایگان برخوردارند.

مزیت های مهاجرت به آلمان

هزینه تحصیل در آلمان نسبت به سایر کشورهای پیشرفته، ارزان‌تر است و نیمی از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی وارد بازار کار می‌شوند. از طرفی با مهاجرت به آلمان می‌توانید به تمام کشورهای عضو شینگن، بدون داشتن ویزا سفر کنید. تمامی این موارد جزو مزیت های مهاجرت به کشور آلمان است و به همین دلیل است که سالانه تعداد زیادی از سرتاسر جهان به این کشور مهاجرت می‌کنند. در نهایت تنها کسانی که اقامت دائم آلمان را داشته باشند، می‌توانند برای تابعیت و شهروندی اقدام کنند.

هزینه زندگی در آلمان

اگر قصد مهاجرت به آلمان را دارید، یکی از مواردی که باید از آن آگاه باشید، هزینه زندگی در این کشور است. رفاه آلمان، در مقایسه با سایر کشورهای اتحادیه اروپا، با استاندارد بالای زندگی، امنیت اجتماعی شهروندان و دستمزدهای شهروندان آن کاملا مشهود است.

متوسط حقوق در این کشور قبل از کسر مالیات 3800 یورو است و پس از آن مبلغ معادل 2400 یورو می‌شود. فردی با تحصیلات عالی یا تخصصی متوسطه می‌تواند به راحتی شغل مورد علاقه خود را با چنین حقوقی، برای 8 ساعت کار در روز پیدا کند. علاوه بر این حداقل دستمزد در آلمان در سال 2021 برای 160 ساعت کار در ماه، 1495 یورو است. حداقل دستمزد برای یک کارمند ساده آلمانی 9.35 یورو در ساعت (بدون احتساب کسر مالیات) می‌باشد.

یک خانواده متوسط در آلمان حدود 1500 تا 2000 یورو در ماه برای پوشاک، خدمات آب و برق، غذا، مسافرت و اوقات فراغت خرج می‌کند. متوسط هزینه زندگی یک خانواده در سال 2021 به شرح زیر است:

  • برای سرپرست خانواده – 331 یورو؛
  • برای هر عضو خانواده – 270 یورو؛
  • برای دانش‌آموزان زیر 27 سال و کودکان – 154 یورو.

شهروندان آلمانی از خدمات درمانی رایگان برخوردارند و هزینه تحصیل برای آن‌ها یا رایگان است و یا ارزان تمام می‌شود. با این تفاسیر می‌توان گفت که آلمان کشوری ایده‌آل برای زندگی و مهاجرت به حساب می‌آید.

وکیل مهاجرت به آلمان

روش‌ها و شیوه‌های گوناگونی برای مهاجرت به کشور آلمان وجود دارند که هر کدام از آن‌ها شرایط و ضوابط خود را دارند. از آن جا که در آلمان و کلیه کشورهای اروپایی، پرونده‌های مهاجرتی با سختگیری و دقت فراوانی بررسی می‌شوند؛ توصیه می‌شود تا برای مهاجرت به آلمان، حتما از وکیل مهاجرت کمک بگیرید.

وکیل مهاجرت به آلمان

وکلای مهاجرت آلمان، به شما در انتخاب مناسب‌ترین روش مهاجرتی به این کشور کمک می‌کنند و در طول مسیر و تکمیل پرونده، قدم به قدم همراه شما هستند تا روند مهاجرت بدون هیچ مشکلی انجام شود.

جمع بندی

آلمان از جمله کشورهایی اروپایی است که متقاضیان زیادی از سرتاسر جهان و به خصوص ایران قصد مهاجرت به آن را دارند. این کشور اقتصاد پیشرفته و پویایی دارد و سطح رفاه زندگی شهروندان آن بسیار بالاست. از طرفی دیگر تحصیل و خدمات درمانی رایگان از جمله امکانات دیگری است که مهاجرت به این کشور را جذاب‌تر کرده است.

برای مهاجرت به آلمان روش‌ها و شیوه‌های گوناگونی وجود دارند که می‌توان به مهاجرت به کشور آلمان از طریق کار، سرمایه گذاری، تحصیل، کارآفرینی، ازدواج و تولد فرزند اشاره کرد. در این مقاله تمامی این روش‌ها به دقت بررسی شدند و شرایط و ضوابط هر کدام معرفی گردید. به خاطر داشته باشید که باید بر اساس شرایطی که دارید، مناسب‌ترین شیوه مهاجرت را انتخاب کنید. توصیه می‌کنیم که در این راه از مشاوره کارشناسان و وکلای مهاجرتی که در این زمینه تجریه و تخصص بالایی دارند، استفاده کنید.

سوالات متداول

برای مهاجرت به آلمان چه مدرک زبانی مورد نیاز است؟

یکی از شرایط مهاجرت به کشور آلمان یادگیری و داشتن مهارت حداقلی در زبان آلمانی است. این موضوع وقتی پر رنگ‌تر می‌شود که بخواهید از طریق تحصیل و کار برای مهاجرت به آلمان اقدام کنید. حداقل سطح زبانی که باید آن را یاد داشته باشید، A2 و B است. اگر بخواهید برای اقامت دائم اقدام کنید نیز باید حداقل برای زبان آلمانی در سطح C باشید.

چگونه می توان اقامت دائم آلمان را دریافت کرد؟

شما ابتدا باید از طریق یکی از روش‌های سرمایه گذاری، کار، تحصیل، کارآفرینی و یا شیوه‌های متفرقه‌ای مانند ازدواج اجازه اقامت موقت در آلمان را به دست آورید. پس از آن باید مدت 5 سال در خاک آلمان زندگی و کار کنید و بعد از این مدت، می‌توانید برای دریافت اقامت دائم آلمان اقدام کنید.

آیا می توان بدون وکیل به آلمان مهاجرت کرد؟

اگر بخواهید بدون مشکل به آلمان مهاجرت کنید، توصیه می‌کنیم تا از وکیل مهاجرتی کمک بگیرید. روش‌ها و شیوه‌های گوناگون مهاجرتی وجود دارد و شما بسته به شرایطی که دارید باید مناسب‌ترین آن‌ها را انتخاب کنید. در این حالت، وکیل مهاجرتی می‌تواند به خوبی شما را در انتخاب روش مهاجرتی و همچنین تشکیل و ارسال پرونده کمک کند.

کم هزینه ترین روش برای مهاجرت به آلمان چیست؟

از کم هزینه‌ترین روش‌های مهاجرت به آلمان، می‌توان به مهاجرت از طریق کار اشاره کرد. البته همان طور که در این مقاله نیز توضیح داده شد، برای این روش باید بتوانید پیشنهاد شغلی دریافت کنید. روش دومی که نسبت به سایر شیوه‎ها ارزان است، مهاجرت به کشور آلمان از طریق تحصیل می‌باشد.

بهترین و راحت ترین روش برای مهاجرت به کشور آلمان کدام است؟

روش‌های مهاجرت به کشور آلمان متنوع هستند و هر کدام از آن‌ها شرایط و ضوابط خاص خود را دارد. هر فرد بسته به شرایطی که دارد باید مناسب‌ترین روش مهاجرتی را انتخاب کند. به همین دلیل نمی‌توان به طور قطع روش خاصی را به عنوان بهترین روش مهاجرتی آلمان معرفی کرد. البته روش مهاجرت از طریق کار، تحصیل و سرمایه‌گذاری از محبوبیت بالاتری برای متقاضیان مهاجرت برخوردار هستند.

اولین اقدام برای مهاجرت آلمان کدام است؟

اولین گام برای مهاجرت به کشور آلمان انتخاب روشی است که می‌خواهید از طریق آن اقدام کنید. شما باید بر اساس شرایطی که دارید، بهترین و مناسب‌ترین روش مهاجرتی را انتخاب کنید. این موضوع بسیار اهمیت دارد و به همین دلیل است که توصیه می‎شود از کمک مشاوران مهاجرتی باتجربه استفاده کنید تا به شما در انتخاب بهترین روش کمک کنند.

اشتراک گذاری:

این مطلب چقدر مفید بود؟

برروی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین نمرات 4 / 5. تعداد رای‌ها: 1

اولین فردی باشید که به این مطلب نمره می‌دهد!

دیدگاهتان را بنویسید

ارتباط با ما فرم رایگان ارزیابی درخواست مشاوره رایگان