خانه » مهاجرت » مهاجرت به ترکیه

مهاجرت به ترکیه

erfan keyvan بدون نظر بهترین کشور برای مهاجرت
4.5
(2)
مهاجرت به ترکیه
4.5/5 - (2 امتیاز)

ترکیه همسایه غربی ایران است و جزو کشورهایی محسوب می‌شود که شاهد افزایش درخواست‌های مهاجرت توسط متقاضیان ایرانی می‌باشد.این کشور گذرگاه آسیا به اروپا به حساب می‌آید و از شرایط جغرافیایی، فرهنگی و اقتصادی مناسبی برخوردار است. به همین علت در میان کشورهای اطراف ایران، مقصدی مناسب برای مهاجرت می‌باشد.از طرفی دیگر یکی از بزرگ‌ترین مزایای ترکیه همسایه بودن و نزدیکی آن به ایران است. با این شرایط بسیاری از افراد قصد دارند تا برای مهاجرت به ترکیه جهت کار، تحصیل یا برای سرمایه گذاری اقدام نمایند

مهاجرت به ترکیه روش‌های مختلفی داشته و هر کدام از آن‌ها شرایط خاص خود را دارند.

اگر قصد مهاجرت به این کشور را دارید، باید اطلاعات خود را در این زمینه بالا ببرید و از مراحل و شرایط آن اطلاعات کافی کسب کنید. در این مقاله در مورد صفر تا صد مهاجرت به ترکیه صحبت می‌کنیم و روش‌های مختلف مهاجرت به این کشور را به دقت بررسی خواهیم کرد.

علاوه بر این در مورد هزینه‌های زندگی در ترکیه هم مطالبی را ذکر کرده‌ایم تا بتوانید به دقت برای مهاجرت خود برنامه ریزی نمایید.

اقامت در ترکیه و انواع آن

اگر قصد مهاجرت به ترکیه را دارید، ابتدا باید با قوانین و ضوابط آن به خوبی آشنا شوید.

اگر قصد دارید تا در ترکیه ساکن شوید، برای ورود و اقامت در این کشور نیاز به اخذ ویزا دارید. البته دولت ترکیه با برخی از کشورها روابط دوستانه و نزدیکی دارد و خبر خوب این است که ایران نیز جزو این کشورهاست.

بنابر همین موضوع ایرانی‌ها می‌توانند بدون داشتن ویزا وارد خاک ترکیه شوند و به مدت 90 روز در آن ساکن شوند.

در این حالت شما اقامت موقت ترکیه را دارید، به این معنی که برای مدت زمان محدود و مشخصی می‌توانید در ترکیه ساکن شوید.

اقامت در ترکیه و انواع آن

اگر بدون ویزا اقدام کنید، اقامت موقت شما به مدت 90 روز است. در این حالت اجازه کار و تحصیل را در ترکیه ندارید.

اگر قصد داشته باشید تا در ترکیه تحصیل کنید یا مشغول به کار شوید، نیاز به دریافت ویزای تحصیلی یا ویزای کاری خواهید داشت.

در صورت برقرار بودن شرایط، می‌توانید اقامت دائم ترکیه را به دست آورید. در این حالت این امکان وجود دارد تا برای مدت نامحدودی در این کشور ساکن شده و در آن زندگی کنید.

با داشتن اقامت دائم ترکیه و بعد از 8 سال، می‌توانید برای شهروندی این کشور درخواست دهید تا از حقوقی مشابه سایر شهروندان ترکیه برخوردار شوید. در این حالت پاسپورت ترکیه را دریافت خواهید کرد.

مزایای مهاجرت به ترکیه

ترکیه یکی از مقاصد مهاجرت ایرانی‌ها به حساب می‌آید و دلایل خوبی هم برای این مسئله وجود دارد. در ادامه مزایای مهاجرت به این کشور توضیح داده خواهد شد:

کم بودن هزینه‌های زندگی و تحصیل

یکی ازمزایای مهم ترکیه که آن را برای مهاجرت جذاب کرده است، هزینه‌های کم زندگی و اقامت در آن است و نسبت به خیلی از کشورهای اروپایی مقداراین هزینه بسیار کمتر می‌باشد.

ترکیه هزینه‌های جاری زندگی مانند هزینه مسکن، هزینه خورد و خوراک و همچنین هزینه‌های دیگری مانند قبوض، کم و قابل قبول است.

نزدیکی به ایران

یکی از بزرگ‌ترین مزایای مهاجرت به ترکیه نزدیکی این کشور به ایران است. ترکیه با ایران مرز مشترک دارد و کسانی که به این کشور مهاجرت می‌کنند، می‌توانند به سادگی از ایران و خانواده خود بازدید کنند.

همین فاصله کم باعث شده است که بسیاری از ایرانی‌ها ترکیه را برای مهاجرت انتخاب کنند.

ثبات سیاسی و امنیت اجتماعی

ترکیه یکی از کشورهای آسیایی است که از ثبات سیاسی خوبی برخوردار است و شهروندان آن امنیت اجتماعی دارند. همین مسئله می‌تواند ترکیه را به کشوری ایده‌آل برای زندگی تبدیل کند.

نزدیکی فرهنگی و مناسب بودن شرایط جغرافیایی

آب و هوای کشور ترکیه مساعد است و طبیعتی زیبا و خوبی دارد. از طرفی دیگر این کشور فرهنگی قوی با قدمت بالایی دارد و می‌توان گفت که از نظر فرهنگی به ایران نزدیک است.

به خاطر این مسئله مهاجرت به ترکیه و سازگاری با فرهنگ جدید آسان‌تر خواهد بود.

شرایط مهاجرت به ترکیه

اگر قصد مهاجرت به ترکیه را داشته باشید، باید از شرایط آن به خوبی آشنا شوید تا بتوانید روش مهاجرتی مناسب خود را انتخاب کنید و در روند و پروسه آن دچار مشکل نشوید.

البته روش‌های مختلفی برای مهاجرت به کشور ترکیه وجود دارد که هر کدام از آن‌ها شرایط خاص خود را دارند؛ ولی به طور عمومی یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین شرایط اخذ ویزا و اقامت در ترکیه، داشتن پاسپورتی معتبر است که از اعتبار آن نگذشته باشد.

حداقل اعتبار گذرنامه متقاضی باید 90 روز باشد و اگر قبل از اقدام برای مهاجرت به کشور ترکیه، اعتبار گذرنامه فرد به کمتر از 6 ماه برسد، توصیه می‌شود که حتما گذرنامه خود را قبل از ارسال درخواست، تمدید نماید.

شهروندان ایرانی به دلیلی مناسبات این کشور با ترکیه، می‌توانند بدون اخذ ویزا به مدت سه ماه در ترکیه سکونت کنند.

مدت اقامت موقت به نوع ویزای شما بستگی خواهد داشت که معمولا مدت زمانی یک ساله دارد و نیاز دارید تا آن را تمدید کنید.

از شرایط دیگر مهاجرت به ترکیه و اخذ اقامت می‌توان به نداشتن سوء پیشینه و همچنین تسلط به زبان ترکی اشاره کرد که مخصوصا برای مهاجرت کاری به آن نیاز خواهد داشت. شرایط اختصاصی برای هر روش را نیز هنگام معرفی روش‌های مهاجرتی به این کشور ، بررسی خواهیم کرد.

روش های مهاجرت به ترکیه

روش‌های مختلفی برای مهاجرت به ترکیه و اخذ اقامت این کشور وجود دارد که باید بسته به شرایطی که دارید، مناسب‌ترین آن‌ها را برای خود انتخاب کنید.

آشنایی با این روش‌های مهاجرتی از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر قصد مهاجرت دارید، اولین قدم شما انتخاب روش مهاجرتی مناسب است.

از مهم‌ترین روش‌های مهاجرتی به ترکیه می‌توان از کار، تحصیل، سرمایه گذاری، ازدواج و تولد نام برد.

مهاجرت به ترکیه از طریق کار

یکی از روش‌های رایج مهاجرت به ترکیه از طریق کار است و اگر شرایطش را داشته باشید، می‌توان گفت که ارزان‌ترین روش نیز به حساب می‌آید.

اگر تخصص و مهارت در زمینه خاصی دارید، می‌توانید با پیداکردن کار در ترکیه و استخدام در یک موقعیت شغلی خاص، به این کشور مهاجرت کنید.

در این حالت متقاضی باید پیشنهاد کاری از سمت کارفرمایی در ترکیه به اداره مهاجرت این کشور ارائه دهد.

برای پیدا کردن شغل مناسب نیز، می‌توانید وارد ترکیه شوید و 90 روز فرصت دارید تا کارفرما و موقعیت شغلی مناسب خود را پیدا کنید.

مهاجرت به ترکیه از طریق کار

البته برای پیدا کردن شغل مناسب خود، می‌توانید از طریق سایت‌های کاریابی نیز اقدام کنید. در این حالت کارفرما باید برای جذب نیروی خارجی درخواست دهد و متقاضی نیز مجوز کار قانونی در ترکیه را به دست آورد.

بعد از تکمیل پرونده و ارسال درخواست، متقاضی می‌تواند از طریق شغل، اقامت ترکیه و ویزای کاری دریافت کند و در این کشور مشغول به کار شود.

معمولا اعتبار اقامت فرد در این حالت، یک ساله است که در صورت امتداد قرارداد کاری قابل تمدید می‌باشد. در نهایت بعد از 5 سال کار و سکونت در ترکیه، متقاضی می‌تواند اقامت دائم این کشور را به دست آورد.

متاسفانه درصد بیکاری در ترکیه کمی بالاست و به همین دلیل ممکن است پیدا کردن کارفرما و شغل مناسب به نسبت سخت باشد. از طرفی دیگر برای موفقیت در مهاجرت کاری، متقاضی باید به زبان ترکی مسلط باشد تا بتواند راحت‌تر شغل مورد نظر خود را پیدا کند.

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به کشور ترکیه، ادامه تحصیل در یکی ازدانشگاه‌های معتبر این کشور است.

ترکیه دانشگاه‌های با رتبه‌های برتر جهانی دارد و سیستم آموزشی در این کشور از کیفیت خوبی برخوردار است. شما می‌توانید با اخذ پذیرش در دانشگاه‌های این کشور از طریق ویزای تحصیلی، در آن مشغول به تحصیل شوید. مدت اعتبار اقامت شما تا زمان فارغ‌التحصیلی تمدید خواهد شد.

دانشگاه‌های ترکیه در تمام مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری، خدمات ارائه می‌دهند و دانشجویان می‌توانند در رشته مورد علاقه خود مشغول به تحصیل شوند.

در ترکیه آموزش‌ها به دو زبان انگلیسی و ترکی ارائه می‌شود و اگر بخواهید در دانشگاه‌های دولتی مشغول به تحصیل شوید، نیاز دارید تا به زبان ترکی تسلط داشته باشید.

علاوه بر این کسانی که زبان ترکی را بدانند می‌توانند از بورسیه‌های ویژه‌ای که دانشگاه‌های دولتی در اختیار دانشحویان قرار می‌دهند، استفاده کنند.

بعد از فارغ‌التحصیلی متقاضی می‌تواند مشغول به کار شود و از طریق ویزای کاری یا روش‌های دیگر مانند سرمایه گذاری، برای مهاجرت و دریافت اقامت دائم ترکیه اقدام کند.

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

دانشگاه‌های مطرحی در ترکیه وجود دارند که جزو رتبه‌های بالای جهانی هستند. از مهم ترین دانشگاه‌های ترکیه که برای ادامه تحصیل مناسب هستند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دانشگاه کوچ Koc University
  • فنی خاورمیانه Middle East Technical University
  • بغازیچی Boğaziçi Üniversitesi
  • بیلکنت Bilkent University

یکی از مواردی که در مهاجرت به این کشور از طریق تحصیل باید به آن توجه ویژه‌ای کنید، هزینه تحصیل در دانشگاه‌های این کشور است.

هزینه شهریه دانشگاه‌ها برای مقاطع مختلف تحصیلی متغیر است؛ ولی به طور متوسط هزینه تحصیل از 1000 دلار شروع می شود و می‌تواند به 1500 دلار نیز برسد.

البته اگر زبان ترکی را بدانید و مدارک زبان معتبر در این زمینه ارائه دهید، می‌توانید در دانشگاه‌های دولتی ثبت نام کنید که در این حالت هزینه‌های تحصیل شما به مقدار قابل توجه‌ای کمتر خواهد شد.

مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به ترکیه، سرمایه گذاری در این کشور است که مناسب افرادی با تمکن مالی بالاست.

برای مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری، متقاضی باید از طریق روش‌های زیر اقدام کند:

مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک

ترکیه جزو کشورهایی است که تجارت املاک و مستقلات در آن از رونق خوبی برخوردار است و خرید خانه در ترکیه یک سرمایه گذاری سودآور به حساب می‌آید.

ترکیه جزو کشورهایی است که افراد با خرید ملک در آن می‌توانند به این کشور مهاجرت کرده و تابعیت آن را به دست آورند.

البته خرید خانه در ترکیه باید شرایط خاصی داشته باشد و باید مبلغ مشخصی از طریق خرید ملک در ترکیه سرمایه گذاری شود.

متقاضی با خرید ملک یا املاک به ارزش 250 هزار دلار آمریکا در ترکیه، می‌تواند در مدت زمان کوتاهی پاسپورت و تابعیت ترکیه را به دست آورد. توجه داشته باشید که با خرید املاکی به ارزش کمتر از این مقدار، تنها اقامت سه ساله به فرد اعطا خواهد شد که مدت زمان آن قابل تمدید است.

در این حالت نوع اقامت شما توریستی خواهد بود و اجازه کار و تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت.

خرید خانه یک روش مناسب برای مهاجرت به ترکیه محسوب می‌شود. زیرا علاوه بر دریافت تابعیت این کشور، یک سرمایه گذاری سود آور نیز به حساب می‌آید. اگر قصد دریافت اقامت ترکیه را دارید، حداقل سرمایه گذاری در املاک و مستقلات در این کشور نباید کمتر از 60 هزار دلار آمریکا باشد.

مهاجرت به ترکیه از طریق خرید ملک

مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت

افرادی که از تمکن مالی خوبی برخوردارند، می‌توانند از طریق ثبت و راه اندازی یک شرکت در ترکیه و ایجاد شغل برای شهروندانش به این کشور مهاجرت کنند.

در این حالت با ثبت شرکت و راه اندازی آن، می‌توانید به مدت یک سال در این کشور فعالیت کنید که این مدت تمدید خواهد شد و در نهایت این امکان وجود دارد تا پس از گذشت 5 سال، برای دریافت اقامت دائم اقدام کنید.

البته در این روش، متقاضی باید از قوانین حقوقی و دولتی ثبت شرکت در ترکیه به خوبی آگاه باشد تا در روند تاسیس و راه اندازی آن به مشکل برنخورد.

از طرفی دیگر حداقل سرمایه گذاری در شرکت پیشنهادی باید حدود 1.527.057 لیر ترکیه باشد و بتواند حداقل برای 5 شهروند در ترکیه شغل ایجاد کند. توصیه می‌کنیم که اگر می‌خواهید از این طریق به ترکیه مهاجرت کنید، از مشاوره وکلای مهاجرتی کمک بگیرید؛ چون ممکن است به دلیل عدم آشنایی درست با قوانین کشور ترکیه در روند ثبت شرکت و مهاجرت به مشکل بخورید.

مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

در ترکیه نیز مانند بسیاری از کشورهای جهان، از طریق ازدواج با یک شهروند ترکیه می‌توانید به این کشور مهاجرت کنید.

در این روش دو طرف باید حداقل 18 سال سن داشته باشند و ازدواج آن‌ها کاملا قانونی باشد. علاوه بر این متقاضی باید بتواند ثابت کند که ازدواج او حقیقی است و به صورت صوری و تنها برای اخذ اقامت صورت نگرفته است.

در ترکیه چند همسری قانونی نیست و در یک زمان فرد تنها می‌تواند یک همسر داشته باشد. معمولا در این روش به فردی که تازه ازدواج کرده است، اقامتی 3 تا 5 ساله داده می‌شود. در صورتی که ازدواج همچنان پا برجا باشد، فرد می‌تواند اقامت دائم دریافت کند.

ترکیه در بررسی‌های پرونده‌های مهاجرتی با این روش، سخت گیری بیشتری می‌کند. به همین دلیل توصیه می‌شود که حتما از مشاوره وکلای مهاجرتی متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

مهاجرت به ترکیه از طریق تولد فرزند

به طور کلی دو نوع اعطای شهروندی و تابعیت به کودک تازه متولد شده وجود دارد. کشورهایی مانند آمریکا و کانادا که از اصل خاک پیروی می‌کنند با تولد کودک در خاکشان، شهروندی و تابعیت خود را به او اعطا می‌کنند.

اما ترکیه از اصل خون تبعیت می‌کند. در این حالت کودک تنها زمانی تابعیت ترکیه را به دست می‌آورد که یکی از والدین او شهروند ترکیه باشند.

با توجه به این موضوع باید توجه کنید که حداقل یکی از والدین باید تابعیت ترکیه را داشته باشند و اگر هر دو فرد تنها اقامت دائم این کشور را داشته باشند، کودک به دنیا آمده تبعه ترکیه نیست و مانند والدین خود اقامت دائم آن را خواهد داشت.

از طرفی دیگر اعطای تابعیت به کودک حقی برای والدین او ایجاد نمی‌کند و آن‌ها باید از طریق روش‌های دیگری که معرفی شد برای دریافت تابعیت اقدام کنند.

مهاجرت به ترکیه برای هنرمندان و ورزشکاران

هنرمندان و ورزشکارانی که دارای مدال‌ها و افتخارات جهانی هستند، می‌توانند برای مهاجرت به ترکیه اقدام کنند. این کشور شرایط ویژه‌ای برای این دست از افراد در نظر گرفته است و آن‌ها می‌توانند از این طریق به ترکیه مهاجرت کنند.

البته توجه داشته باشید که متقاضی باید رزومه خوب و قوی در زمینه هنری، فرهنگی و ورزشی داشته باشد و در مسابقات یا فستیوال‌های جهانی و بین‌المللی مقام کسب کرده باشد. اگر شرایطش را داشته باشید، این روش مهاجرتی بسیار مناسب خواهد بود.

مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی

پناهنده به فردی گفته می‌شود که به دلایل سیاسی و اجتماعی امکان بازگشت به کشور خود را ندارد و به همین دلیل اقدام به مهاجرت می‌کند.

این گونه افراد می‌توانند از طریق پناهندگی به ترکیه درخواست مهاجرت دهند. البته این شیوه از مهاجرت به کشور ترکیه بسیار خطرناک است و به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

از طرفی دیگر دولت ترکیه پرونده‌های پناهندگی را با سخت گیری بررسی می‌کند و سالانه تعداد زیادی از درخواست‌های پناهندگی رد می‌شوند.

هزینه های زندگی در ترکیه

اگر قصد مهاجرت به کشور ترکیه را دارید، یکی از مواردی که باید در برنامه ریزی‌های خود لحاظ کنید، هزینه‌های زندگی در ترکیه است.

متوسط هزینه ماهانه زندگی برای یک خانواده 4 نفره، مقدار 1,219.24 دلار آمریکا یا 16,396.49 لیر ترکیه است.

برای یک فرد مجرد این هزینه، مقدار 348.95 دلار آمریکا یا 4,692.66 لیر ترکیه است که در آن هزینه اجاره خانه لحاظ نشده است.

هزینه های زندگی در ترکیه

هزینه‌های زندگی در ترکیه شامل مواردی مانند هزینه مسکن، هزینه خورد و خوراک، هزینه‌های جاری، هزینه‌های حمل و نقل و… می‌شود که در جدول‌های زیر می‌توانید اطلاعات دقیق‌تر و کامل‌تری در این زمینه پیدا کنید:

خورد و خوراکهزینه‌ی جاری
یک وعده غذا در یک رستوران ارزان50 لیر ترکیه
وعده غذا برای دو نفر در یک رستوران متوسط200 لیر ترکیه
وعده غذای فست فودی در یک شعبه مک دونالد40 لیر ترکیه
کاپوچینو (به صورت روزانه)18.79 لیر ترکیه
نوشابه کوکاکولا یا پپسی (بطری 0.33 لیتری)30 لیر ترکیه
آب (بطری 0.33 لیتری)2.91 لیر ترکیه
شیر (بطری یک لیتری)10.80 لیر ترکیه
نان (500 گرم)5.09 لیر ترکیه
برنج (یک کیلوگرم)16.58 لیر ترکیه
تخم‌مرغ (12 عدد)45.33 لیر ترکیه
گوشت (یک کیلوگرم)102.65 لیر ترکیه
سیب (یک کیلوگرم)8.04 لیر ترکیه
سیب زمینی (یک کیلوگرم)4.95 لیر ترکیه
پرتغال (یک کیلوگرم)7.20 لیر ترکیه

هزینه رفت و آمد و حمل و نقل در شهرها و استان‌های ترکیه به صورت متوسط و میانگین، مطابق جدول زیر است:

حمل و نقل و وسایل نقلیه عمومیهزینه
بلیط یک طرفه (حمل و نقل محلی)4.54 لیر ترکیه
ورود به تالکسی در ترافیک معمولی7 لیر ترکیه
تاکسی به ازای هر کیلومتر جا‌به‌جایی در ترافیک معمولی4.85 لیر ترکیه
تاکسی به ازای هر ساعت انتظار در ترافیک معمولی50 لیر ترکیه
بنزین (برای هر لیتر)12.05 لیر ترکیه
هزینه عبور و مرور ماهیانه300 لیر ترکیه

هزینه‌های اساسی در ترکیه به صورت متوسط در جدول زیر بررسی شده‌اند:

موارد اساسیهزینه
مواردی مانند قبض برق، گاز، آب، گرما، سرما، فاضلاب و … برای یک آپارتمان 85 متری713.32 لیر ترکیه
1 دقیقه مکالمه تلفنی با موبایل1.11 لیر ترکیه
اینترنت127.91 لیر ترکیه
اماکن ورزشی برای یک بزرگسال و به صورت ماهیانه261.73 لیر ترکیه
سینما برای یک نفر35.50 لیر ترکیه

هزینه پوشاک و لباس به صورت متوسط، مطابق جدول زیر است:

پوشاکهزینه
شلوار جین (برند Levis 501 یا مشابه آن)469.74 لیر ترکیه
یک دست لباس تابستانی از فروشگاه زنجیره‌ای (زارا و … )348.30 لیر ترکیه
یک دست کفش ورزشی نایک (با محدوده قیمتی متوسط)804.40 لیر ترکیه

هزینه خانه و اجاره بها به شرح زیر است. می‌توان گفت یکی از مهم‌ترین هزینه‌های زندگی در ترکیه، همین بخش است.

خانه و نوع ملکاجاره بهای ماهیانه
آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر3.118.75 لیر ترکیه
آپارتمان یک خوابه خارج از مرکز شهر1.995.84 لیر ترکیه
آپارتمان سه خوابه در مرکز شهر5.622.47 لیر ترکیه
آپارتمان سه خوابه خارج از مرکز شهر3.435.20 لیر ترکیه

اگر بخواهید در ترکیه خانه بخرید، متوسط هزینه به شکل زیر است:

خانههزینه خرید خانه
به ازای هر متر زمین در مرکز شهر12.081.40 لیر ترکیه
به ازای هر متر زمین خارج از مرکز شهر8.022.12 لیر ترکیه

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ترکیه

ترکیه با ایران روابط نزدیکی دارد و شهروندان ایرانی می‌توانند بدون داشتن ویزا وارد ترکیه شوند و به مدت 3 ماه در این کشور اقامت کنند.

البته توجه داشته باشید که در این حالت، فرد اجازه کار و تحصیل را نخواهد داشت. اما برای مهاجرت به ترکیه از روش‌های گوناگون دیگر مانند تحصیل، کار و… نیاز به دریافت ویزا دارید و برای این کار باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  • پاسپورت معتبر که اعتبار داشته باشد.
  • عکس پرسنلی
  • مدارک هویتی مانند شناسنامه و …
  • نامه عدم سوء پیشینه
  • تکمیل فرم‌های مرتبط با دریافت ویزا مانند فرم راندوو و..
  • فیش‌های پرداختی هزینه‌ها
  • نامه پذیرش دانشگاه (برای مهاجرت تحصیلی)
  • شرکت در آزمون YOS و SAT (برای مهاجرت تحصیلی)
  • جاب آفر یا پیشنهاد شغلی (برای مهاجرت کاری)
  • سند خانه به نام متقاضی (مهاجرت از طریق خرید ملک)

اخذ تابعیت ترکیه

هدف نهایی از مهاجرت به کشور ترکیه، دریافت تابعیت و پاسپورت این کشور است.

شما بعد از مدت مشخصی زندگی و کار در ترکیه می‌توانید برای اخذ تابعیت اقدام کنید تا از مزایا و حقوقی مشابه شهروندان ترکیه مانند حق رای، امکان اشتغال در مراکز دولتی و حساس و … برخوردار شوید.

افرادی که از روش‌هایی مانند سرمایه گذاری، تحصیل و کاری برای مهاجرت به ترکیه استفاده می‌‌کنند، بعد از مدت زمان 5 تا 8 سال می‌توانند پاسپورت ترکیه را دریافت کنند.

کسانی که از طریق ازدواج اقدام کنند، بعد از 3 سال می‌توانند برای گرفتن تابعیت اقدام کنند.

متقاضیانی که از طریق خرید ملک بخواهند به ترکیه مهاجرت کنند، می‌توانند در مدت زمان کمتری پاسپورت ترکیه را دریافت نمایند.

نکته مهمی که باید بدانید این است که ترکیه تابعیت دوگانه را می‌پذیرد و شما می‌توانید همزمان هم تابعیت ایرانی و هم تابعیت ترکیه داشته باشید.

جمع بندی

در حال حاضر مهاجرت به ترکیه از محبوبیت بالایی بین ایرانی‌ها برخوردار است و سالانه تعداد زیادی از افراد برای مهاجرت به این کشور اقدام می‌کنند.

دلایل زیادی برای این مسئله وجود دارد. ترکیه دارای فرهنگی غنی و اقتصادی پویا و رو به رشد است که شرایط زندگی را برای شهروندان آن، ایده‌آل و مناسب کرده است.

از طرفی دیگر این کشور به ایران نزدیک است و با آن مرز مشترک دارد و به همین دلیل می‌تواند گزینه خوبی برای مهاجرت به حساب آید؛ زیرا رفت و آمد بین دو کشور نسبت به کشورهای دیگر راحت‌تر است.

روش‌های مختلفی برای مهاجرت به ترکیه وجود دارد که می‌توان به مهاجرت از طریق تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج و … اشاره کرد. اولین مرحله برای مهاجرت به این کشور انتخاب روش مهاجرتی مناسب است و به همین دلیل کلیه متقاضیان باید آشنایی دقیقی در رابطه با این شیوه‌ها و شرایط هر کدام از آن‌ها داشته باشند.

در این مقاله تلاش شد تا روش‌های مهاجرت به ترکیه بررسی شوند و شرایط هرکدام از آن‌ها به دقت بیان شود. از طرفی دیگر در مورد مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا و هزینه‌های زندگی در این کشور صحبت شد تا دید خوب و کاملی نسبت به آن پیدا کنید.

سوالات متداول

متداول ترین روش مهاجرت به ترکیه کدام است؟

همان طور که در مقاله نیز به آن اشاره شد، متقاضیان بسته به شرایطی که دارند از روش‌های مهاجرتی استفاده می‌کنند که مناسب آن‌ها باشد. در حال حاضر مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل، متداول‌ترین روش مهاجرتی به این کشور محسوب می‌شود؛ زیرا سالانه تعداد زیادی از ایرانی‌ها از این طریق اقدام می‌کنند.

برای دریافت اقامت دائم ترکیه چه مدت در سال باید در ترکیه بمانیم؟

برای این که فرد بتواند برای دریافت اقامت دائم ترکیه اقدام کند، باید حداقل 5 سال در این کشور ساکن بوده و مشغول به کار باشد. علاوه بر این در هر سال باید حداقل 6 ماه در ترکیه حضور داشته باشد و همین مقدار حضور در این کشور برای دریافت اقامت دائم کفایت می‌کند.برای این که فرد بتواند برای دریافت اقامت دائم ترکیه اقدام کند، باید حداقل 5 سال در این کشور ساکن بوده و مشغول به کار باشد. علاوه بر این در هر سال باید حداقل 6 ماه در ترکیه حضور داشته باشد و همین مقدار حضور در این کشور برای دریافت اقامت دائم کفایت می‌کند.

برای مهاجرت به ترکیه نیاز به آموختن زبان ترکی وجود دارد؟

روش‌های مختلفی برای مهاجرت به ترکیه وجود دارد که هر کدام از آن‌ها شرایط خاص خود را دارند. برای این که بتوانید به ترکیه مهاجرت کنید، در اکثر روش‌ها نیاز به آموختن زبان ترکی دارید و دانستن این زبان شانس شما را برای موفقیت در مهاجرت به این کشور افزایش می‌دهد.

آیا در روش های مهاجرتی به ترکیه، اعضای خانواده نیز شامل آن‌ها می شوند؟

بله. در اکثر روش‎های مهاجرت به ترکیه، اعضای خانواده متقاضی که شامل همسر و فرزندان تحت تکفل و زیر 18 سال می شوند نیز شامل برنامه مهاجرتی هستند و می‌توانند همراه با متقاضی به این کشور مهاجرت کنند.

مهم‌ترین راه‌های مهاجرت به ترکیه کدام است؟

روش‌های مختلفی برای مهاجرت به این کشور وجود دارد که مهم ترین آن‌ها مهاجرت از طریق تحصیل، از طریق کار، از طریق سرمایه گذاری، پناهندگی و ازدواج هستند. در این میان می‌توان گفت که مهاجرت از طریق کاری ارزان‌ترین روش مهاجرتی به ترکیه محسوب می‌شود. البته در این حالت متقاضی باید پیشنهاد شغلی داشته باشد.

برای مهاجرت به ترکیه باید از کجا شروع کنیم؟

اگر قصد دارید تا به ترکیه مهاجرت کنید، اولین گام و اقدامی که باید انجام دهید انتخاب روش مهاجرتی مناسب برای شرایط شماست. این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا روش‌های متنوعی برای این کار وجود دارد و هر کدام از آن‌ها شرایط خاص خود را دارند. با انتخاب روش متناسب با شرایط خود می‌توانید مراحل بعدی مهاجرت را موفق‌تر و با برنامه ریزی بهتری طی کنید.

اشتراک گذاری:

این مطلب چقدر مفید بود؟

برروی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین نمرات 4.5 / 5. تعداد رای‌ها: 2

اولین فردی باشید که به این مطلب نمره می‌دهد!

دیدگاهتان را بنویسید

ارتباط با ما فرم رایگان ارزیابی درخواست مشاوره رایگان