خانه » مهاجرت » ویزای کار آلمان

ویزای کار آلمان

erfan keyvan بدون نظر مهاجرت کاری
5
(1)
ویزای کاری آلمان
4.5/5 - (2 امتیاز)

آلمان یکی از ایده‌آل‌ترین کشورها برای مهاجرت کاری به حساب می‌آید؛ زیرا کم‌ترین درصد بیکاری را در میان کشورهای اروپایی دارد. از طرفی دیگر متقاضیان می‌توانند با داشتن ویزای کار آلمان، در این کشور مشغول به کار شوند و پس از 5 سال زندگی و کار در آلمان، برای دریافت اقامت دائم این کشور اقدام کنند.

با دریافت اجازه کار، متقاضیان در یکی از مرفه‌ترین و مناسب‌ترین کشورهای دنیا زندگی خواهند کرد و می‌توانند آزادانه و بدون ویزا به تمامی کشورهای عضو شینگن سفر کنند. به خاطر این موارد، آلمان به یکی از مقصدهای اصلی متقاضیان بین‌المللی برای مهاجرت کاری تبدیل شده است.

برای این که بتوانید با موفقیت ویزای کار آلمان را دریافت کنید، باید با پروسه و شرایط دریافت آن به خوبی آشنا باشید. باید اطلاعات کاملی در رابطه با انواع ویزاهای کاری و چگونگی اقدام برای آن‌ها داشته باشید. در این مقاله سعی شده است که تمامی جوانب دریافت این ویزا و چگونگی دریافت آن بررسی شود تا به تمامی سوال‌هایی که در این رابطه ممکن است با آن برخورد کنید، پاسخی کامل و کاربردی داده شود.

مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان

همان‌طور که در ابتدای بحث نیز گفته شد، متقاضیان می‌توانند از طریق ویزای کار آلمان وارد این کشور شده و در شغل مورد نظر خود مشغول به کار شوند. برای این کار نیز یا باید بتوانند پیشنهاد شغلی دریافت کنند یا برای مدتی در آلمان ساکن شده و به دنبال موقعیت شغلی مناسبی باشند. بعد از این که متقاضی مشغول به کار شد، ویزای وی تمدید می‌شود و بعد از گذشت 5 سال از حضور و زندگی در خاک آلمان، می‌تواند اقامت دائم این کشور را دریافت کند.

توجه داشته باشید که اگر مهارت و تخصص داشته باشید و بتوانید شرایط لازم را برای کار در آلمان به دست آورید، مهاجرت کاری به آلمان یکی از بهترین و کم‌خرج‌ترین روش‌های مهاجرتی به این کشور به حساب می‌آید. به همین دلیل است که سالانه متقاضیان زیادی از سرتاسر جهان از این روش، برای مهاجرت به آلمان استفاده می‌کنند.

شرایط لازم برای دریافت ویزای کار آلمان

برای دریافت ویزای کار آلمان، باید به خوبی با شرایط آن آشنا باشید. برای این که بتوانید برای دریافت این نوع ویزا اقدام کنید، نیاز دارید تا شرایطی را که در آدامه بیان خواهیم کرد، داشته باشید.

  1. اولین و شاید مهم‌ترین شرط دریافت این ویزا، داشتن مهارت در زبان آلمانی و ارائه حداقل مدرک سطح B برای این زبان است. توجه داشته باشید که بدون داشتن این مدرک و مهارت در زبان آلمانی، عملا مهاجرت کاری به آلمان امکان پذیر نیست. داشتن مدرک زبان انگلیسی تنها برای موقعیت‌های شغلی در شرکت‌های بین‌المللی کارآیی دارد و به موفقیت در دریافت ویزای کار آلمان کمک خواهد کرد.
  2. دومین شرط برای دریافت ویزای کاری آلمان، داشتن تجربه کاری بین 3 تا 5 سال است که باید مدارک مربوط به آن را نیز ارائه دهید.
  3. سومین شرط برای دریافت این ویزا، داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با موقعیت شغلی انتخابی شما در آلمان است. توجه داشته باشید که مدرک تحصیلی شما باید مورد تایید دانشگاه‌های آلمان و مطابق با استانداردهای تحصیلی آلمان باشد.
  4. در نهایت چهارمین و آخرین شرط مهم دریافت ویزای کار آلمان، داشتن سن کمتر از 45 سال است.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار آلمان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار آلمان

برای این که بتوانید ویزای کار آلمان را دریافت کرده و مقدمات مهاجرت به این کشور را فراهم کنید، باید مدارکی که در زیر معرفی می‌شوند را تهیه کرده و به اداره مهاجرت ارائه دهید. توجه داشته باشید که در آماده سازی مدارک و تکمیل فرم‌های لازم برای دریافت ویزا دقت کافی را به خرج دهید تا روند بررسی پرونده شما به مشکل نخورد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا به شرح زیر است:

  • فرم‌های مرتبط تکمیل شده
  • عکس پرسنلی
  • مدارک هویتی شامل گذرنامه و پاسپورت معتبر
  • مدارک مربوط به داشتن بیمه درمانی که باید از تاریخ شروع به کار و استخدام متقاضی، اعتبار پیدا کند. اگر تا زمان استخدام و دریافت ویزای کاری، متقاضی
  • بیمه درمانی کامل نداشته باشد؛ او باید تا زمان استخدام بیمه سفر داشته باشد.
  • مدارک مرتبط به جاب آفر یا قرارداد کاری که در آن به صورت کامل شرایط موقعیت شغلی مانند حقوق، ساعات کاری، موقعیت شغلی و… توضیح داده شده باشد.
  • رزومه تحصیلی و کاری که به روز باشد و سابقه کاری و تحصیلی شما با جزئیات در آن ثبت شده باشد.
  • آخرین مدارک تحصیلی
  • مدارکی که نشان دهنده سابقه شغلی شما باشد مانند قرارداد کاری، فیش حقوقی و …
  • مدرک عدم سوء پیشینه
  • فیش و مدارکی که نشان دهد هزینه بررسی پرونده برای ویزای کار آلمان پرداخت شده است.
  • نامه‌ای که در آن مدت زمان زندگی در آلمان و هدف از دریافت این ویزا بیان شده باشد.

هزینه دریافت ویزای کار آلمان

کلیه متقاضیان برای بررسی پرونده دریافت ویزای کار آلمان باید مبلغ 75 یورو پرداخت کنند. توجه داشته باشید که در مدارکی که ارسال می‌کنید حتما باید فیش و اطلاعات پرداخت این مبلغ را نیز لحاظ کنید. البته ناگفته نماند که در برنامه ریزی خود باید هزینه‌های دیگر مانند هزینه رفت و آمد، هزینه‌های جانبی مانند معاینات پزشکی و موارد دیگر را نیز در نظر بگیرید. مبلغ عنوان شده صرفا جهت بررسی پرونده از متقاضی گرفته می‌شود.

دریافت ویزای کار آلمان بدون مدرک تحصیلی

دریافت ویزای کار آلمان بدون مدرک تحصیلی

هدف آلمان از اهدای ویزای کاری، جذب نیروی کار ماهر است. متقاضی اگر مدرک تحصیلی نداشته باشد، عملا نیروی غیرماهر به حساب خواهد آمد و شانسش برای دریافت ویزای کار آلمان، به شدت کاهش پیدا می‌کند. البته به یک نکته توجه داشته باشید که علاوه بر مدرک دانشگاه، داشتن مدرک فنی حرفه‌ای نیز قابل قبول است و متقاضی می‌تواند با داشتن آن، برای دریافت ویزا اقدام کند.

انواع ویزای کار آلمان

کلیه افرادی که می‌خواهند در آلمان ساکن شده و مشغول به کار شوند، باید این ویزا را دریافت کنند. ویزاهای کاری در دسترس آلمان دو نوع هستند که شامل ویزای جاب آفر و ویزای جستجوی کار می‌شوند. هر کدام از این روش‌های اخذ ویزای کاری، شرایط و ضوابط خود را دارند که در ادامه آن‌ها را بررسی خواهیم کرد.

ویزای جاب افر آلمان

در این حالت متقاضی با دریافت پیشنهاد کار یا جاب آفر از یک کارفرمای آلمانی، می‌تواند برای ویزای کار آلمان اقدام کند و در شغل مورد نظر خود در خاک آلمان مشغول به کار شود. البته شغل پیشنهادی توسط کارفرما باید شرایط خاصی داشته باشد تا متقاضیان بین‌المللی بتوانند در آن مشغول به کار شوند.

کارفرما باید بتواند ثابت کند که برای موقعیت شغلی مورد نظر، نیروی کار ماهر در داخل آلمان یا اتحادیه اروپا وجود ندارد. به این منظور نیز باید آگهی استخدام موقعیت پیشنهادی خود را در روزنامه‌ها و پلتفرم‌های ارتباطی آلمان و اتحادیه اروپا برای مدت زمان معینی منتشر کند.

به دلیل شرایطی خاصی که وجود دارد، ممکن است پیدا کردن کارفرما و موقعیت شغلی مناسب کمی سخت باشد. گسترش ارتباطات و استفاده از فضای مجازی و اینترنت، می‌تواند به شما در یافتن کارفرمایی مناسب و دارای شرایط کمک کند. اگر بتوانید پیشنهاد شغلی بگیرید، این روش دریافت ویزای کاری بسیار مناسب خواهد بود و می‌توانید در مدت زمان کمی، ویزا گرفته و در آلمان ساکن شده و در موقعیت شغلی مورد نظر خود مشغول به کار شوید.

ویزای جستجوی کار آلمان یا job-seeker

ویزای جستجوی کار آلمان

برای کسانی که به دنبال کار کردن در آلمان هستند و به خصوص ایرانی‌های متقاضی کار در این کشور، این روش دریافت ویزای کار آلمان می‌تواند بسیار مناسب باشد. در این روش، متقاضی با ویزای جستجوی کار وارد آلمان می‌شود و به مدت 6 ماه فرصت دارد تا شغل مورد تایید اداره مهاجرت پیدا کرده و با اخذ قرارداد، در آن مشغول به کار شود. ویزای او نیز تا تاریخ پایان قرارداد تمدید خواهد شد.

اگر متقاضی در این مدت نتواند شغلی معتبر و مناسبی پیدا کند، ویزای او باطل شده و باید از آلمان خارج شود. کلیه متقاضیان می‌توانند از روش‌های گوناگونی مانند مصاحبه آنلاین، فضای مجازی و شبکه‌های کاریابی برای پیدا کردن شغل مورد نظر و مورد تایید دولت آلمان استفاده کنند.

مشاغل مورد نیاز در کشور آلمان

همان‌طور که گفته شد، این کشور ویزای کار آلمان را برای جذب نیروی کار متخصص و ماهر، به متقاضیانی که شرایطش را داشته باشند اهدا خواهد کرد. البته تمامی مشاغل برای دریافت این ویزا مورد تایید نیستند. در جدول زیر مشاغل مورد نیاز کشور آلمان معرفی می‌شوند که اگر در هریک تخصص داشته باشید و در زمینه های مرتبط با آن‌ها کار پیدا کنید، می‌توانید برای دریافت ویزای کار آلمان اقدام کنید.

مشاغل مورد نیاز به شرح زیر هستند:

  • پرستاری پزشکی مهندسی مکانیک
  • فناوری اطلاعات یا IT مهندسی کامپیوتر – نرم افزار طراحی صنعتی
  • متالورژی مهندسی فلزات مهندسی عمران
  • تکنولوژی ماشین‌های الکتریکی مهندسی برق مهندسی پزشکی
  • شیمی کاربردی مهندسی اتوماسیون صنعتی مهندسی کشاورزی
  • مهندسی شیمی علوم اقتصاد علوم پایه
  • دندانپزشک برنامه نویسی فناوری گرمایشی و تهویه مطبوع
  • بهداشت حرفه‌ای جوشکاری مگاترونیک
  • انرژی الکترونیک مامایی

در این میان، مشاغلی که در زیر معرفی می‌شوند پرتقاضاترین حرفه‌ها و شغل‌ها در آلمان به حساب می‌آیند. البته حقوق بالای مشاغل، یکی از دلایل استقبال و بالابودن تقاضا برای آن‌هاست.

  • مشاغل مرتبط با بیوتکنولوژی با متوسط درآمد سالانه 67.524 یورو
  • مشاغل مرتبط با کالاهای سرمایه‌ای با متوسط درآمد 66.594 یورو
  • مشاغل در زمینه تکنولوژی نیمه هادی‌ها با متوسط درآمد 65.586 یورو
  • مشاغل مرتبط با بانکداری با متوسط درآمد 61.651 یورو
  • مشاغل مرتبط با داروسازی با متوسط درآمد 60.538 یورو

مزایای اخد ویزای کار آلمان

اگر شرایط این نوع ویزا را داشته باشید، می‌توانید در یکی از بهترین کشورهای دنیا ساکن شوید. سطح رفاهی زندگی شهروندان آلمان بالاست و متوسط درآمد افراد در این کشور نسبت به خیلی از کشورهای دیگر بیشتر است. شهروندان آلمانی از تحصیل رایگان و همچنین بیمه خدمان درمانی رایگان برخوردارند.

متقاضیان بین‌المللی با داشتن ویزای کار آلمان می‌توانند به همراه خانواده خود در این کشور زندگی کنند و پس از 5 سال می‌توانند اقامت دائم آلمان را دریافت کنند. به دلیل شرایط خوب اقتصادی و شرایط مناسب کاری، امکان پیشرفت شغلی بسیار بالاست. از طرفی دیگر میزان بیکاری در این کشور بسیار پایین است که نشان می‌دهد که متقاضیان می‌توانند شغل مورد علاقه خود را در آن به راحتی پیدا کنند.

از طرفی دیگر تمامی کسانی که در آلمان مشغول به کار هستند از بیمه بازنشستگی، بیمه درمانی و پاداش‌های شغلی سالانه برخوردار می‌شوند. شاید به همین دلایل باشد که سالانه تعداد زیادی از متقاضیان بین‌المللی برای دریافت ویزای کار و زندگی در یکی از با ثبات‌ترین کشورهای دنیا اقدام می‌کنند.

شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان

برای اینکه بتوانید ویزای کار آلمان را دریافت کنید، شرط سنی وجود دارد. سن بازنشستگی در آلمان شصت سال است و افرادی می‌توانند برای ویزای کاری اقدام کنند که زیر 45 سال داشته باشند. برای افراد بالای 45 سال، حقوق سالانه متقاضی در شغل مورد نظر باید حداقل 46860 یورو باشد. حداقل سنی که افراد می‌توانند در آلمان مشغول به کار شوند، 18 سال تمام است.

زمان بررسی و اخذ ویزای کار در آلمان

مدت زمان دریافت ویزای کار آلمان

مدت زمانی که طول می‌کشد تا پرونده درخواست ویزای کار آلمان بررسی شود تا حدود زیادی به شرایط متقاضی و همچنین شرایط درخواست‌ها بستگی دارد. اگر درخواست‌های سفارت زیاد باشد ممکن است پروسه بررسی پرونده متقاضیان کمی بیشتر طول بکشد. به طور متوسط بررسی پرونده‌ها و دریافت ویزای کار بین 1 تا 3 ماه طول خواهد کشید.

اینفوگرافی پروسه دریافت ویزای کار آلمان

برای دریافت ویزای کار آلمان به کجا مراجعه کنیم؟

شما باید برای گرفتن ویزای کار آلمان باید به نمایندگی آلمان در کشور محل اقامت خود که مسئول پذیرش ویزاست، درخواست دهید. این مراکز می‌تواند یکی از موارد زیر باشد:

  • سفارت آلمان
  • کنسولگری آلمان
  • یک مرکز درخواست ویزا
  • سفارت/کنسولگری آلمان که در یک کشور همسایه واقع شده باشد (در صورتی که نمایندگان آلمان در کشور محل اقامت شما حضور نداشته باشند).
  • سفارت/کنسولگری کشور دیگری واقع در کشور محل اقامت شما، که آلمان پذیرش ویزا را به آن برون سپاری کرده باشد.
    در ایران سفارت آلمان فعال است و می‌توانید از طریق آن اقدام کنید.

پردرآمدترین مشاغل در آلمان

بر اساس آمار سالانه Salary Atlas حقوق مشاغل مختلف در آلمان، پزشکی بیشترین درآمد را در بین مشاغل مختلف دارد. بعد از آن مشاغل مدیریتی دارای بیشترین مقدار درآمد هستند. توجه داشته باشید که یکی از مزیت‌های آلمان، بالا بودن دستمزد افراد در مشاغل مختلف است و به همین دلیل درصد مهاجرت کاری به این کشور سالانه بیشتر می‌شود.

در جدول زیر می‌توانید 5 مورد از پردرآمد ترین شغل‌های آلمان را مشاهده کنید:

نام شغل درآمد سالانه ( تمام موارد به صورت متوسط حقوق در نظر گرفته شده است)

  • پزشکی در موقعیت شغلی ریاست 196.251 یورو
  • پزشک ارشد 121.748 یورو
  • مدیر فروش 90.812 یورو
  • مدیر تجاری 90.661 یورو
  • مدیر فناوری اطلاعات یا IT 88.610 یورو

متوسط درآمد ماهیانه در آلمان

درآمد مشاغل مختلف با یکدیگر متفاوت است و هر شغل بسته به شرایطی که دارد، میزان درآمد مشخصی خواهد داشت. آشنایی با متوسط درآمد ماهیانه در آلمان می‌تواند دید خوبی از شرایط اقتصادی و زندگی در آلمان به شما دهد. در آماری که Salary Atlas منتشر کرده است، متوسط درآمد مشاغل مختلف را بر اساس شرایط هر یک بررسی کرده است.

متوسط درآمد افراد در آلمان در شغل‌های مختلف به شرح زیر می‌باشد:

  • کارگران ماهر – 41.514 یورو
  • مدیران – 95.907 یورو
  • دانشگاهیان – 57.040 یورو
  • افراد غیر آکادمیک – 37.800 یورو
  • نیروی ماهر جوان – 37.334 یورو

چیزی که نباید برای کسی تعجب آور باشد این است که شرکت‌های بزرگ (آن‌هایی که بیش از 1001 کارمند دارند) به طور قابل توجهی بیشتر از شرکت‌های کوچک (آن‌هایی که کمتر از 101 کارمند دارند) به کارمندان خود حقوق پرداخت می‌کنند. شرکت‌های بزرگتر به طور متوسط، سالانه 68000 یورو به نیروی کار خود حقوق پرداخت می‌کنند؛ در حالی که شرکت‌های کوچکتر به طور متوسط، سالانه حدود 42000 یورو به کارمندان خود حقوق می‌دهند.

شرایط دریافت ویزای کار آلمان برای پزشکان

شرایط اخذ ویزای کار آلمان برای پرستاران و پزشکان

متقاضیان کار در رشته‌های پرستاری و پزشکی شرایط متفاوت‌تری برای دریافت ویزای کار آلمان نسبت به سایر مشاغل دارند. از طرفی به دلیل کرونا و کمبود نیروی کار در این زمینه، تقاضا برای این گونه مشاغل در آلمان زیاد است و موقعیت‌های شغلی مناسبی در اختیار متقاضیان قرار دارد.

پرستاران و پزشکانی که می‌خواهند ویزای کار دریافت کنند باید سابقه تحصیلی قوی و همچنین سابقه کاری خوبی در این زمینه ارائه دهند. علاوه بر این مهارت زبان آلمانی آن‌ها نیز باید در سطح B2, C و قابل قبولی باشد. نکته مهم دیگری که باید به آن توجه کنید این است که اکثر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در آلمان، متخصصان بین‌المللی را با شرط گذراندن دوره 6 تا 18 ماهه آوسبیلدونگ و موفقیت در امتحان پایان دوره آن به کار می‌گیرند.

اینفوگرافی قراردادهای کاری اداره مهاجرت آلمان

ویژگی قراردادهای کاری مورد تایید اداره مهاجرت آلمان

یکی ازمهم‌ترین مواردی که باید ارائه دهید قرار داد کاری است که مدت زمان ویزای کاری متقاضی را نیز تعیین می‌کند. اما قرارداد کاری معتبر است که دارای مولفه‌های زیر باشد:

  • شرکت یا سازمانی که قرارداد متقاضی با آن منعقد می‌شود باید سابقه مالیاتی شفاف و خوبی داشته باشد.
  • شرکت یا سازمانی که نامه پیشنهاد شغلی را برای متقاضی صادر کرده است؛ نباید تازه تاسیس باشد و باید برای مدت زمان مشخصی در آلمان فعالیت کرده باشد.
  • شرکت یا سازمانی که جاب آفر را ارائه کرده است باید تضمین دهد که دستمزد متقاضی را به صورت منظم و مرتب تا پایان قرارداد کاری پرداخت کند.

توصیه هایی برای پیدا کردن شغل در آلمان

برای ویزای جاب آفر باید بتوانید پیشنهاد شغل بگیرید. در ویزای جستجوی کار نیز باید بتوانید در مدت 6 ماه سکونت در آلمان، شغلی مورد تایید و مناسب پیدا کنید. به دلیل وضعیت اقتصادی خوبی که این کشور دارد، پیدا کردن کار برای یک مهاجر چندان کار سختی نیست. مخصوصا اگر تخصص و تحصیلات خوبی داشته باشید. در ادامه نکات و روش‌هایی بیان می شوند که می‌توانید از طریق آن‌ها شغل مورد نظر خود را پیدا کنید.

جستجوی کار از طریق آنلاین و حضوری

با پیشرفت تکنولوژی، به راحتی می‌توانید از طریق اینترنت و وب سایت‌های مختلف با کارفرمایان در ارتباط باشید و شغل مورد نظر خود را پیدا کنید. برای این کار نیز می‌توانید از متدهای زیر استفاده کنید:

سایت های کاریابی عمومی آلمان

خدمات بین المللی کاریابی (ZAV) از آژانس کار آلمان، اطلاعات دقیق و کاملی در مورد فرصت‌های شغلی سراسر آلمان در اختیار علاقه‌مندان و متقاضیان قرار می‌دهد. شما می‌توانید در پورتال‌های این سایت، کارهای در دسترس را بررسی کنید، به کارفرمایان و شغل‌های در دسترس ایمیل بزنید یا برای مشاوره با کارشناسان آن تماس بگیرید.

وب سایت های استخدام آلمانی

سایت‌های آنلاین زیادی وجود دارند که هم برای آلمانی‌ها و هم برای مهاجرین، شغل ارائه می‌دهند. می‌توانید پیشنهادهای شغلی را در این سایت‌ها بررسی کنید و ببینید آیا هر یک از آن‌ها برای شما مناسب است یا خیر.

مستقیم با شرکت های فعال در آلمان در تماس باشید

می توانید مستقیم با شرکت‌های فعال تماس بگیرید و با ارسال رزومه خود از آن‌ها درخواست کار کنید. البته برای این کار بهتر است تا ارتباطات خود را گسترش دهید و در فضای مجازی و شبکه‌های مجازی حرفه‌ای مانند لینکدین حضوری فعال و موثری داشته باشید. اگر تخصص بالایی داشته باشید، می‌توانید موقعیت‌های شغلی خوبی از این طریق پیدا کنید.

مراجعه به شرکت ها یا بنگاه های کاریابی

برای پیدا کردن شغل مناسب خود می‌توانید به یکی از بنگاه‌های کاریابی فعال در آلمان مراجعه کرده یا از طریق ایمیل و راه‌های ارتباطی دیگر با آن‌ها در تماس باشید. این شرکت‌ها در ازای دریافت هزینه، موقعیت شغلی مناسب را به شما معرفی می‌کنند.

جمع بندی

آلمان اقتصادی پویا و وسیعی دارد و یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای جهان به حساب می‌آید. این کشور از ثبات سیاسی و امنیت بالایی برخوردار است. آلمان در میان کشورهای اروپایی پایین‌ترین درصد بیکاری را دارد و در آن موقعیت‌های شغلی زیادی در دسترس افراد قرار گرفته است. یکی از ویژگی‌های مهم آلمان دستمزد بالای نیروی کار در آن است.

تمامی این ویژگی‌ها سبب شده است تا آلمان به کشوری مناسب برای مهاجرت کاری تبدیل شود. سالانه تعداد زیادی از متقاضیان بین‌المللی به قصد کار و زندگی به این کشور مهاجرت می‌کنند. تمامی متقاضیان باید ویزای کار آلمان را داشته باشند تا بتوانند در این کشور کار کنند. بعد از 5 سال سکونت در آلمان، افراد می‌توانند برای دریافت اقامت دائم آلمان اقدام کنند.

به دلیل اهمیت آشنایی با شرایط و ضوابط دریافت ویزای کار آلمان، در این مقاله تمامی ابعاد آن بررسی گردید. علاوه بر این بهترین و پردرآمدترین شغل‌های آلمان نیز معرفی شدند تا کسانی که قصد مهاجرت کاری به آلمان را دارند، بتوانند اطلاعات کاملی در این زمینه به دست آوردند.

اشتراک گذاری:

این مطلب چقدر مفید بود؟

برروی یکی از ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین نمرات 5 / 5. تعداد رای‌ها: 1

اولین فردی باشید که به این مطلب نمره می‌دهد!

دیدگاهتان را بنویسید

ارتباط با ما فرم رایگان ارزیابی درخواست مشاوره رایگان